Google Analytics 4 - vær forberedt og unngå tap av data

Få hjelp med vår migreringstjeneste for Analytics

Når vil Universal Analytics stoppe å virke?

  • Den 1. juli 2023 vil Universal Analytics-områder slutte å registrere nye data (det eneste unntaket gjelder Universal Analytics 360-områder som fortsetter å fungere frem til 1. oktober 2023).
  • Etter 1. juli 2023 vil brukere av Universal Analytics-områder fortsatt kunne lese og eksportere historiske data i ytterligere ett år.
Det anbefales på det sterkeste å utføre migrering fra UA→GA4 så snart som mulig. På denne måten er det mulig å kontrollere gjeldende data mot de nye GA4-dataene og sørge for at det nye oppsettet rapporterer nøyaktig.

Priser på oppsett av Google Analytics 4

Få eksperthjelp med GA4-migreringen din ved å velge en passende migreringsplan.

Vi kan installere GA4-koden på hele nettstedet, eller bruke Google Tag Manager til å implementere de nødvendige GA4-taggene og eventuelle andre nødvendige sporingskoder.

Prisen avhenger av nivået på sporingen og rapportering som kreves og om det må implementeres fra grunnen av.

Her er noen priseksempler:

Google Analytics 4
Basic oppsett

6 000,-
  • Spor grunnleggende beregninger som besøkende på nettstedet, topplandingssider og trafikkilder.

Google Analytics 4 + Konverteringssporing

10 000,-
  • Spor alt som finnes i det grunnleggende GA4-oppsettet + Alle konverteringer som finnes i UA (f.eks. skjemainnsendinger, nedlastinger osv.).

Google Analytics 4
Avansert oppsett

18 000,-
  • Spor alt som finnes i det grunnleggende GA4-oppsettet + beregninger som trengs for å drive en liten nettbutikk (f.eks. e-handelssporing, attribusjonsmodellering osv.).

I de fleste tilfeller er disse prisene ganske nøyaktige.

Når det er sagt, ehvert nettsted og Google Analytics-oppsett er unike – vi vil vurdere dine sporings- og rapporteringsbehov før du får et tilbud basert på tid og avtalte leveranser.

Ta steget Ta steget Ta steget

Fortell oss om dine utfordringer, mål og ambisjoner. Fokuser på det du elsker og la oss hjelpe deg med din online markedsføring.