WordPress utvikling illustrasjon

Jobb med WP-utviklere som du kan stole på

Vi er et WordPress-byrå i Oslo med fokus på SMB-markedet

Lær hvordan vi kan bli din pålitelige leverandør

WordPress utvikling illustrasjon
Hjem / Webutvikling / WordPress-utvikling

WordPress-utvikling​

Vårt team av senior WordPress-eksperter tilbyr nettsideutvikling, API-integrasjoner, ytelses- og hastighetsoptimalisering, samt vedlikehold og støtte til WordPress-nettsteder for små og mellomstore bedrifter.

Våre månedlige avtaler gir deg tilgang til webutvikling for å bygge nettsider med tilpassede funksjoner og løpende nettstedstøtte.

Få konkrete og lønnsomme resultater

Med en dokumentert historikk med å levere hundrevis av prosjekter til rett tid og innenfor budsjettet, kan du stole på oss til å møte dine unike behov innenfor WordPress.

Vi gjør dette ved å følge tre viktige prinsipper:

 • Tilnærming av hvert prosjekt gjøres individuelt
 • Fleksibel tilnærming til alle prosjekter
 • Være åpne og transparente om kostnader

Tjenester

WordPress-utvikling

Med en av våre WordPress-utviklere får du skreddersydd hjelp med å designe, bygge og optimalisere ditt WordPress-nettsted eller din WooCommerce-nettbutikk.

Dette er WordPress-eksperter som effektivt løser oppgaven, uten ekstra unødvendige tjenester eller kostnader.

Våre tilpassede tjenester inkluderer:

 • Forbedring av design
 • Oppgraderinger og rydding
 • Fleksible oppgaveløsninger
 • Integrasjoner med tredjepartsverktøy
 • Hastighetsoptimalisering
 • Sikkerhetsforbedringer
 • SEO-optimaliseringer
 • Generelle råd, strategier og sparringspartner

I tillegg tilbyr vi WordPress-hosting for en sømløs opplevelse.

Drift og vedlikehold

Dette inkluderer å oppdatere WordPress-kjernen, temaene og plugin-modulene til de nyeste versjonene, ta sikkerhetskopier av nettsiden, overvåke sikkerhetstrusler og sørge for at alle sikkerhetsoppdateringer er installert.

Du kan delegere din WP-nettside til oss som kjenner WordPress inn og ut. I tillegg sørger vi for å holde oss oppdatert med de nyeste endringene i WP-økosystemet slik at du slipper.

Som en del av vedlikehold tilbyr vi også Akutt WordPress-hjelp, Akutt Elementor-hjelp sammen med vår administrert WordPress-hosting.

Migrering

Vi har migrert hundrevis av etablerte nettsteder og nettbutikker og håndtert alle mulige problemer på en praktisk måte.

Vi er fullt engasjert i hver migrering og vi holder oss våkne rundt klokken under og etter lanseringen for å sikre at alt fungerer problemfritt.

Ja, det finnes automatiske «AI»-baserte verktøy for nettsidemigrering der ute, men hvis du har en nettbutikk med mer enn et dusin produkter eller en klinikk i et konkurransedyktig marked, er ikke disse løsningene for deg.

En gjennomtenkt og skånsom migrering er den eneste måten å flytte nettstedet ditt til et nytt CMS uten å tape innhold, funksjonalitet og SEO. 

Utvikling av plugins

Gjør deg klar til å bringe WordPress-nettsiden til neste nivå. Noen ganger krever prosjektet en unik, skreddersydd tilnærming. Vi gir deg muligheten til å ha et unikt design og tilpassede plugins som møter dine behov.

Kollegaer som jobber i digitalbyrå

Hvordan vil du jobbe med oss?

Engangsprosjekt

 • Beskrivelse: Et engangsprosjekt er en enkeltstående, definert oppgave eller sett med oppgaver som har en klar start og slutt. Dette kan inkludere å lage en ny WordPress-nettside, redesigne en eksisterende side, eller utvikle spesifikke funksjoner eller plugins.
 • Omfang: Definer tydelig prosjektets omfang, inkludert leveranser, tidsplaner og milepæler.
 • Kostnad: Oppgi en fast pris eller et estimat basert på prosjektets kompleksitet og krav.
 • Fordeler:
  – Ideelt for kunder med spesifikke, avgrensede behov.
  – Klare, forhåndsdefinerte kostnader og tidslinjer.
  – Egnet for små til mellomstore prosjekter.

Dedikert WordPress-utvikler

 • Beskrivelse: En dedikert WordPress-utviklertjeneste innebærer å leie en WordPress-utvikler på heltid eller deltid for pågående arbeid. Dette kan være ideelt for kunder som trenger kontinuerlig støtte, oppdateringer og nye funksjoner for deres WordPress-nettside.
 • Omfang: Definer WordPress-utviklerens roller og ansvar, inkludert arbeidstimer, typer oppgaver og tilgjengelighetsnivå.
 • Kostnad: Vanligvis fakturert på timebasis, ukentlig eller månedlig basis.
 • Fordeler:
  – Kontinuerlig proaktiv støtte og vedlikehold.
  – Fleksibilitet til å møte pågående og nye behov.
  – Bedre for større prosjekter eller bedrifter som krever kontinuerlige oppdateringer og forbedringer.
Mennesker som jobber i digitalbyrå

Hvorfor jobbe med oss

Vi er: Fleksible, Pålitelige, Ansvarlige

Å samarbeide med en WordPress-utvikler trenger ikke være dyrt eller tungvint.

Vår erfaring gir oss muligheten til å veilede deg i riktig retning og sørge for at digitale prosjekter: 

 • blir levert i tide
 • blir kosteffektive (du betaler kun for det du trenger)
 • har detaljfokus og kreativ tenkning
 • tar hensyn til dine forretningsmål
 • følger dine personvernregler (dine data er trygge)

30-dagers leveringsgaranti

Vi er også der for deg etter at oppdraget er utført med enhver support du måtte trenge. Vi tilbyr deg hands-on suppport inntil 30 dager etter levering.

Interiør i digitalbyrå

Transparente og rimelige priser

Start med lav risiko
Begynn med en liten kontrakt og la oss jobbe for å vinne din tillit og få mer jobbansvar etter hvert.

Våre prismodeller

 • Månedlig budsjett: Vår avtale med fast månedsbudsjett (se Partner) gjør samarbeidet forutsigbart, trygt og effektivt. Minimum 100 timer (f.eks. 4 timer per uke i 6 mnd).
 • Oppgavebasert: For velbeskrevet levering med avtalt deadline (se Konsulent). Minimum pris per oppgave er NOK 10.000.

Noen av våre WordPress-kunder

Ta en titt på noen av de fantastiske kundene vi har hatt gleden av å samarbeide med.

Vi leide inn United Works for å øke synligheten vår på nettet, og resultatene har vært imponerende. Teamet deres viste seg å være svært dyktige og engasjerte. De leverte målbare resultater, og vi har sett en markant forbedring i vår online synlighet. Profesjonaliteten, kommunikasjonen og innsatsen de legger ned er virkelig verdsatt. Vi anbefaler gjerne United Works til andre som søker pålitelige SEO-tjenester.

Pernille Berg, Kommunikasjonsrådgiver / Pressekontakt
Rambøll Norge

Vanlige spørsmål

Spørsmål?
Vi har svarene

WordPress er en fleksibel og brukervennlig publiseringsløsning både for innholdsredaktører og utviklere.

Her er noen av grunnene til at vi liker WordPress:

Brukervennlighet: WordPress har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt, som gjør det enkelt for brukere å legge til og redigere innhold på nettsiden.

Fleksibilitet: Med tusenvis av plugins tilgjengelig, kan WordPress tilpasses for å passe nesten ethvert behov. Enten du vil lage en blogg, nettside for bedrift eller en nettbutikk — er WordPress en fleksibel og langsiktig løsning.

Sikkerhet: WordPress tar sikkerhet på alvor. Med regelmessige oppdateringer og vårt fokus på sikker drift, kan du være trygg på at nettsiden din er beskyttet mot trusler.

Skalerbarhet: WordPress er utrolig skalerbart. Det betyr at det kan håndtere veksten av nettstedet ditt uten å senke ytelsen. Dette gjør det til et utmerket valg for alt fra små restauranter til store multinasjonale konsern.

Trygg og velprøvd: Velger du WordPress som plattform for ditt nettsted, er du i godt selskap. Mange av verdens mest kjente og respekterte merkevarer og organisasjoner stoler på WordPress for å drive sine digitale tilstedeværelser.

 

WooCommerce er en ledende plattform for e-handel som er bygget som et tillegg til WordPress, verdens mest populære nettstedsbygger. WooCommerce tilbyr omfattende funksjoner og verktøy som gjør det mulig å opprette, administrere og drive en nettbutikk effektivt.

Det er enkelt å komme i gang med WooCommerce samtidig som det er tilpassbart for å møte spesifikke behov. WooCommerce leverer et omfattende økosystem av tilleggsfunksjoner gjennom plugins. Dette gjør det til et perfket valg for alle som ønsker å bygge og vokse en vellykket nettbutikk.

Kostnaden for å lage en ny nettside med WordPress varierer avhengig av kompleksiteten og funksjonaliteten du trenger. En enkel hjemmeside kan koste mellom 50 000 og 70 000 kroner. For en mer kompleks hjemmeside med skreddersydd design og avanserte funksjoner kan prisen ligge mellom 100 000 og 500 000 kroner.

Ta en titt på vår prisstruktur for å se detaljene i våre planer.

Det er viktig å merke seg at disse prisene er estimater, og den faktiske kostnaden kan variere basert på dine spesifikke behov og krav. For en mer presis vurdering anbefaler vi at du tar kontakt med oss, slik at vi kan diskutere detaljene i ditt prosjekt og gi deg et nøyaktig prisoverslag.

Når du har en nettside med WordPress må du i tillegg også påberegne kostnader knyttet til hosting, premium temaer og plugins.

Ja. Vi tilbyr drift og vedlikehold tilpasset din løsning for en fast månedlig vedlikeholdspris.

Lønnsnivået for en WordPress-utvikler ligger mellom 450.000 – 850.000 kroner per år. I dette eksempelet er den totale kostnaden for en digital markedsfører 937.726 kroner i året:
Ansattes utgiftspost
Årslønn650.000
Feriepenger12,00%
Arbeidsgiveravgift14,10%
Kontorkostnad30.000
Datautstyr20.000
Opplæring (andres tid som blir brukt på deg)50.000
Reisekostnader (kjøregodtgjørelse, annen reisekost)5.000
Kurs, egenutvikling ol10.000
Velferdskostnader20.000
Andre kostnader20.000
Antall dager i jobb230
Sykefravær/annet fravær (antall dager)15
Sum per år937.726
Sum per måned78.143
Se kalkulator som er brukt som grunnlag for beregningen.United Works jobber for å tenke nytt om hvordan bedrifter håndterer WordPress-utvikling og vi ønsker å være et alternativ til faste ansattelser for bedrifter. På denne måten får bedrifter forutsigbarhet, trygghet og kontinuitet uten å ansette. Ta en titt på vår prisstruktur for å se detaljene i våre planer.

Det varierer basert på kompleksiteten i løsningen og hvor tilgjengelig du som kunde er for avklaringer underveis i prosjektet, men de fleste prosjektene tar fra tre til seks måneder fra oppstart til lanseringer.

Ja. Vi kan både gjøre mindre endringer på den eksisterende siden og gjøre fullstendig redesign. Det er dine behov som styrer hvordan vi i fellesskap blir enige om å løse oppgaven.

Ja, vi tilbyr spesialisert WooCommerce-utvikling og vedlikeholdstjenester. Vår ekspertise og erfaring gjør oss i stand til å skape skreddersydde nettbutikkløsninger og drift/vedlikehold som passer dine behov og gir en sømløs handleopplevelse for dine kunder.

Ja, vi tilbyr muligheten til å leie en dedikert WordPress-utvikler. Du kan leie en WordPress-ekspert på faste timer eller dager, avhengig av dine behov. Våre erfarne utviklere kan hjelpe med alt fra tilpasninger og feilrettinger til større prosjekter og funksjonsutvikling. Ta kontakt med oss for mer informasjon om priser og tilgjengelighet.
Absolutt, vi tilbyr en dedikert WooCommerce-utvikler enten du trenger hjelp på timebasis eller daglig. Våre WooCommerce-spesialister kan bistå med alt fra tilpasning og feilretting til større utviklingsprosjekter og nye funksjoner. Ta gjerne kontakt med oss for detaljer om priser og tilgjengelige tidsplaner.
Ta steget
Ta steget
Ta steget

Punktlighet ◦ Prisgunstig ◦ Support med 30-dagers leveringsgaranti

… eller har du spørsmål

Er det noe som hindrer deg i å velge oss? Spør oss da vel!