kostnadsfri akutt WordPress hjelp

Rask hjelp når du står fast

HjemWebutvikling / WordPress-utvikling / Få akutt WordPress-hjelp

Slik virker tjenesten

Vi løser tekniske problemer i WordPress. Test oss gjerne med ditt problem og vi skal prøve å fikse det. Trenger du hjelp med WordPress-utvikling kan vi bistå med det også.

Eksempler på hva vi kan hjelpe deg med

Prøv dette først: Bruk WordPress-funksjonen for tilbakestilling av passord. Hvis det mislykkes: Tilbakestill passordet manuelt ved å redigere databasen. Les disse disse tipsene.

  1. Sjekk plugin-kompatibilitet: Sjekk om pluginet du prøver å installere eller oppdatere, er kompatibelt med din versjon av WordPress. Noen ganger kan inkompatible plugins forårsake problemer.

  2. Du støter på minnegrenseproblemer: Det er innstillinger i WordPress-hostingen din og inne i WordPress-kjernen som definerer mengden minne en PHP-skript kan bruke. Du kan øke denne til 256 megabyte, men du kan endre verdien etter behov. 

  3. Sjekk filrettigheter: Sørg for at filrettighetene på din WordPress-installasjon er riktig satt. Riktige filrettigheter (vanligvis 755 for mapper og 644 for filer) er viktig for at WordPress skal kunne gjennomføre oppdateringer og installasjoner.

  4. Deaktiver midlertidig andre plugins: Noen ganger kan konflikter mellom plugins hindre oppdateringer eller installasjoner. Prøv å deaktivere andre plugins midlertidig og se om det løser problemet.

  5. Sjekk loggfiler for feilmeldinger: Se gjennom WordPress’ feilloggfiler (error logs) for å se om det er spesifikke feilmeldinger som kan hjelpe deg med å identifisere årsaken til problemet.

Har WordPress blitt infisert bør du rense alle mistenkelige filer og reinstallere WordPress. Eller du kan gå tilbake på en backup og sikre nettstedet.

Dette kan være forårsaket av et skript eller plugin på nettstedet ditt som har brukt opp minnegrensen. Løsningen kan være å øke minnegrensen eller deaktiverer og aktivere alle plugins.

Hvis du (eller nettdesigneren din) har gjort endringer i et WordPress-tema direkte, vil oppdatering av temaet overskrive tilpasningene dine. Vanligvis kan alt enkelt gjenopprettes, men i noen tilfeller er det behov for dypere arbeid fra en WordPress utvikler.

Sjekk at WordPress-adresse (URL) og Nettstedsadresse (URL) er oppdatert med HTTPS. Sjekk også om din hosting kan oppdatere lisensen for SSL.

Dette kan skje på grunn av økt trafikk på din WordPress-nettside. Hør med leverandøren om du kan oppgradere hosting.

Noe har feilet under en WordPress oppdatering. Du kan unngå dette ved å ikke lukke nettleseren mens du oppdaterer eller unngå å kjøre for mange oppdateringer.

Mest sannsynlig har problemer knyttet til WordPress-endringer som ikke vises på nettstedet ditt å gjøre med bufring (chache i nettleser, cache på server eller CDN-cache). Løsningen er å tømme hurtigbufferen som forårsaker disse problemene, og sørge for at både du og de besøkende ser den nyeste versjonen av nettstedet ditt. Vanligvis vil endringene vises etter en stund av seg selv.

Hva andre sier om oss

Review star
Review star
Review star
Review star
Review star

Skikkelig til hjelp når vi trengte det

– Kirsten Gunnerud, fra Facebook
Review star
Review star
Review star
Review star
Review star

Dette er en tjeneste jeg kan gå mer enn god for

– Mia Amalie Johnsen, fra Facebook

Review star
Review star
Review star
Review star
Review star

Jeg vil takke for god service og topp hjelp

– Tine Cecilia Holm, fra Facebook
Review star
Review star
Review star
Review star
Review star

De jobber rask og er utrolig serviceinnstilte

– Eivind S. Oskarson, fra Facebook

Review star
Review star
Review star
Review star
Review star

Super service og veldig rask hjelp

– Marthe Embretsen, fra Facebook

Review star
Review star
Review star
Review star
Review star

De reddet dagen min med å hjelpe meg

– Henry Jovik, fra Facebook