Få målrettet trafikk og øk merkekjennskapen til en lavere pris

Få målrettet trafikk og øk merke-kjennskapen til en lavere pris

Vi er et byrå i Oslo som tilbyr digital annonsering

Lær hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes med betalt søk og SoMe

Hjem / Digital Markedsføring / Digital annonsering

Digital annonsering

Digital annonsering

Vårt team med digitale markedsførere i Oslo, som også innehar høy kompetanse innen teknisk SEO, ser ikke bare på produktene du tilbyr, men også på budskapet bak.

Hvis ønskelig kan vi dykke ned i detaljene om målgruppen din og hva de ønsker.

Vi lager unike og skreddersydde annonsekampanjer spesielt for små og mellomstore bedrifter.

Hensiktsbaserte digitale strategier

For å lykkes og ha fremgang må markedsførere ha en bedre forståelse av målgruppens tenkemåte, motivasjon og ønsker. Våre strategier fokuserer på målgruppens perspektiv, ikke vårt eget, og legger vekt på grundig innsikt og tilpasning til hensikt.

Derfor er hver annonsekampanje vi oppretter unik og skreddersydd spesielt for deg.

Tjenester

Søkeannonsering

Våre konsulenter definerer målet for søkemotorkampanjen din (øke nettstedstrafikk, drive salg, øke merkevarekjennskap, etc.) sammen med deg, og tar hensyn til bedriftens kontekst og målgruppe.

Dette inkluderer søkeordsundersøkelse, utforming av engasjerende annonsetekst, valg og oppsett av søkemotorplattform (som Google Ads eller Bing Ads), design av landingssider,måling og optimalisering.

Vi følger med på plattformendringer og bransjetrender. Vi tilpasser strategier og taktikker for å være konkurransedyktige og maksimere effekten av dine kampanjer.

Sosiale medier

Her følger vi samme metode og retningslinjer som beskrevet ovenfor.

Det som skiller seg er vår involvering i valg av passende sosiale medieplattformer (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, TikTok og Snapchat) samt deres tilhørende oppsett.

Videre legges det mer tid på å utforme overbevisende annonseinnhold – utvikle engasjerende annonseinnhold, inkludert iøynefallende visuelle elementer, overbevisende tekst og tydelig call-to-action (CTA).

For kampanjer som varer i flere måneder, benytter vi oss av sosiale mediekalendere (for eksempel Hootsuite og Sprout Social) for å hjelpe til med planlegging og organisering av innhold, og sikre konsistens på tvers av plattformer.

Mennesker som jobber i digitalbyrå

Hvorfor jobbe med oss

Vi er: Fleksible, Pålitelige, Ansvarlige

Å samarbeide med oss trenger ikke være dyrt eller tungvint.

Vår erfaring gir oss muligheten til å veilede deg i riktig retning og sørge for at digitale prosjekter:

 • blir levert i tide
 • blir kosteffektive (du betaler kun for det du trenger)
 • har detaljfokus og kreativ tenkning
 • tar hensyn til dine forretningsmål
 • følger dine personvernregler (dine data er trygge)

Vi er unike siden vi kombinerer vår ekpertise innen markedsføring med vår høye kunnskap innen SEO og teknisk SEO. Denne integrerte tilnærmingen sørger for at kampanjene samsvarer med det tekniske aspektet for optimal ytelse.

I tillegg inkluderer vi Hootsuite og Sprout Social i tjenestene kostnadsfritt.

Interiør i digitalbyrå

Vanlige spørsmål

Kort sagt er digital annonsering bruk av digitale kanaler for å nå potensielle kunder og øke salget. Digitale kanaler kan omfatte søkemotorer, sosiale medier, e-post, nettsider og mer.

Her er noen av fordelene med digital annonsering:

 • Målrettet: Digital annonsering lar deg målrette budskapet ditt mot de personene som mest sannsynlig er interessert i det du tilbyr.
 • Kostnadseffektiv: Digital annonsering kan være svært kostnadseffektivt, sammenlignet med tradisjonell annonsering.
 • Målbar: Med digital annonsering kan du måle resultatene dine nøyaktig, slik at du kan se hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Digital annonsering er en viktig del av enhver bedrifts markedsføringsstrategi. Ved å bruke digitale kanaler kan bedrifter nå et bredere publikum, øke salget og forbedre merkevarebevisstheten.

Generelt sett kan du forvente å bruke mellom 10 000 og 100 000 kroner per måned på digital annonsering. Dette er imidlertid bare et estimat, og de faktiske kostnadene vil avhenge av dine spesifikke behov og mål.

Vanligvis kan du forvente å se noen resultater fra din digitale annonsekampanje innen 3-6 måneder. Men for å oppnå maksimal effekt, bør du planlegge å fortsette med innsatsen i minst ett år.

Her er noen tips for å få raskere resultater med din digitale annonsering:

 • Fokuser på de kanalene som er mest effektive for din bedrift: Ikke prøv å være overalt. Først må du finne ut hvilke kanaler som fungerer best for din bedrift og ditt målmarked.
 • Lag innhold som er relevant og engasjerende for målgruppen din: Dette er viktig for alle kanaler, men det er spesielt viktig for kanaler som sosiale medier og e-post.
 • Test forskjellige ting: Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige strategier og taktikker. Dette vil hjelpe deg å finne ut hva som fungerer best for din bedrift.

Digital annonsering er en kontinuerlig prosess. Jo mer du jobber med det, jo bedre resultater vil du se.

 1. SoMe: De mest populære sosiale medieplattformene inkluderer Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og TikTok. Bedrifter kan bruke sosiale medier for å dele nyheter og oppdateringer om selskapet sitt, promotere produktene eller tjenestene sine og koble til potensielle kunder.
 2. Betalt søk: Betalt søk er en veldig effektiv måte å nå folk som aktivt leter etter produkter eller tjenester som dine. Når noen søker etter et søkeord eller en frase relatert til virksomheten din, kan annonsen din vises øverst i søkeresultatsider.
 3. Nativ (redaksjonell) annonsering: Nativ annonsering er en fin måte å nå folk som allerede er interessert i innholdet du annonserer. Når det gjøres bra og autentisk, kan nativ annonsering være veldig effektivt for å generere klikk og konverteringer.
 4. Displayannonsering: Displayannonsering er en fin måte å brande merkevaren til et stort publikum med budskapet ditt. Du kan målrette annonsene dine mot bestemte demografiske data, interesser eller til og med nettsteder som målgruppen din besøker.

Å jobbe med et digitalt annonsebyrå kan i stor grad øke effektiviteten i markedsføringsarbeidet ditt. Et profesjonelt byrå vil ha verktøyene, teknologien og prosessene på plass for å håndtere og måle de digitale annonsekampanjene dine effektivt, noe som vil spare deg tid og ressurser.

Vanlige spørsmål

Kort sagt er digital markedsføring bruk av digitale kanaler for å nå potensielle kunder og øke salget. Digitale kanaler kan omfatte søkemotorer, sosiale medier, e-post, nettsider og mer.

Her er noen av fordelene med digital markedsføring:

 • Målrettet: Digital markedsføring lar deg målrette budskapet ditt mot de personene som mest sannsynlig er interessert i det du tilbyr.
 • Kostnadseffektiv: Digital markedsføring kan være svært kostnadseffektivt, sammenlignet med tradisjonell markedsføring.
 • Målbar: Med digital markedsføring kan du måle resultatene dine nøyaktig, slik at du kan se hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Digital markedsføring er en viktig del av enhver bedrifts markedsføringsstrategi. Ved å bruke digitale kanaler kan bedrifter nå et bredere publikum, øke salget og forbedre merkevarebevisstheten.

Generelt sett kan du forvente å bruke mellom 10 000 og 100 000 kroner per måned på digital markedsføring. Dette er imidlertid bare et estimat, og de faktiske kostnadene vil avhenge av dine spesifikke behov og mål.

Generelt sett kan du forvente å se noen resultater fra din digitale markedsføringskampanje innen 3-6 måneder. Men for å oppnå maksimal effekt, bør du planlegge å fortsette med innsatsen i minst ett år.

Her er noen tips for å få raskere resultater fra din digitale markedsføring:

 • Fokuser på de kanalene som er mest effektive for din bedrift: Ikke prøv å være overalt. Først må du finne ut hvilke kanaler som fungerer best for din bedrift og ditt målmarked.
 • Lag innhold som er relevant og engagerende for målgruppen din: Dette er viktig for alle kanaler, men det er spesielt viktig for kanaler som sosiale medier og e-post.
 • Test forskjellige ting: Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige strategier og taktikker. Dette vil hjelpe deg å finne ut hva som fungerer best for din bedrift.

Digital markedsføring er en kontinuerlig prosess. Jo mer du jobber med det, jo bedre resultater vil du se.

 1. SoMe: De mest populære sosiale medieplattformene inkluderer Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og TikTok. Bedrifter kan bruke sosiale medier for å dele nyheter og oppdateringer om selskapet sitt, promotere produktene eller tjenestene sine og koble til potensielle kunder.
 2. Betalt søk: Betalt søk er en veldig effektiv måte å nå folk som aktivt leter etter produkter eller tjenester som dine. Når noen søker etter et søkeord eller en frase relatert til virksomheten din, kan annonsen din vises øverst i søkeresultatsider.
 3. Nativ annonsering: Nativ annonsering er en fin måte å nå folk som allerede er interessert i innholdet du annonserer. Når det gjøres bra, kan nativ annonsering være veldig effektivt for å generere klikk og konverteringer.
 4. Displayannonsering: Displayannonsering er en fin måte å nå et stort publikum med budskapet ditt. Du kan målrette annonsene dine mot bestemte demografiske data, interesser eller til og med nettsteder som målgruppen din besøker.

Å jobbe med et digitalt markedsføringsbyrå kan i stor grad øke effektiviteten i markedsføringsarbeidet ditt. Et prfesjonelt byrå vil ha verktøyene, teknologien og prosessene på plass for å håndtere og måle kampanjene dine effektivt, noe som vil spare deg tid og ressurser.

Ta steget
Ta steget
Ta steget

Punktlighet ◦ Prisgunstig ◦ Kostnadsfri mediekalender ◦ Integrert tilnærming

… eller har du spørsmål

Er det noe som hindrer deg i å velge oss? Spør oss da vel!