Vi er et SEO-byrå i Oslo

Øk trafikk, leads og salg til lavere pris på din nettside med SEO

Start med en gratis analyse fra våre SEO-konsulenter

seo byrå illustrasjon
Hjem / Digital Markedsføring / SEO-byrå tjenester

Vårt SEO-byrå i Oslo

Vi er et lite, tett sammenvevd team med SEO-konsulenter i Oslo med lang fartstid i markedet helt siden 2002 (som er lang tid i SEO-yrket!) og er stolte medlemmer av Bra Søk og tilknyttet INMA, Norges Bransjeråd for søkemotoroptimalisering.

Vårt SEO-byrå kan hjelpe bedriften din med å øke synligheten og rangeringen på søkemotorer ved å tilby søkeordundersøkelse, innholdsproduksjon, konkurrentanalyse og teknisk SEO.

Få konkrete og lønnsomme resultater

Det er ingen vits i å investere i SEO dersom det bare fører til høyere rangering, men ikke øker salget.

Vi går dypt inn i din digital markedsføring og jobber for synlighetsoptimaliseringer som støtter forretningsmålene, og når vi får deg der sørger vi for at du forblir der.

Ikke for å skryte, men våre SEO-kampanjer er effektive.

Vi gjør dette ved å følge tre viktige prinsipper:

 • Tilnærming av hvert prosjekt gjøres individuelt
 • Rask respons på kundeforespørsler
 • Være åpne og transparente om kostnader

Tjenester

Søkeordsanalyse

Vi identifiserer søkeord og fraser som folk bruker for å finne informasjon, produkter eller tjenester relatert til et bestemt emne eller en bransje.

Innen søkemotoroptimalisering (SEO) er en søkeordsanalyse et avgjørende trinn for å optimalisere nettsideinnholdet for søkemotorer.

Våre SEO-konsulenter bruker ulike ledende verktøy for research og konkurrentanalyse, inkludert SEMRushAhrefs og Moz.

Vi tar oss tid til å forstå dine unike behov og utvikler en skreddersydd strategi som er tilpasset dine spesifikke forretningsmål og målgruppe.

Søkeordkartleggingen danner grunnlaget for din SEO-plan, og med vår brede ekspertise kan vi hjelpe deg med å implementere det på nettstedet ditt.

On-page optimalisering

Vi analyserer innholdet ditt, nettsidearkitekturen, intern lenking, metabeskrivelser, URL-er, sidens hastighet og andre faktorer gjennom vår sjekkliste for on-page SEO.

Når vi vet nøyaktig hva bedriften din trenger, vil vi utarbeide en strategi som er spesifikt tilpasset dine forretningsmål, enten det er å øke organisk trafikk, generere flere leads, øke konverteringer eller alle.

Våre SEO-rådgivere har bred erfaring med dette og har hjulpet store og komplekse nettsteder med å oppnå bedre rangering på søkemotorer, som for eksempel Rambøll, EIE og Jotun.

Off-page optimalisering

Denne tjenesten fokuserer på handlingene som gjøres utenfor ditt eget nettsted for å påvirke rangeringen din i søkeresultatsidene (SERP-er).

Etter å ha overvåket og analysert konkurrentene for å identifisere deres svakheter og styrker, kan vi hjelpe deg med å utforme en plan som kan inkludere:

 • Lenkebygging
 • Styrke din sosiale tilstedeværelse
 • Sikre at din bedrift vises i relevante online registre
 • Generere positive omtaler av merkevaren din på nettet
 • Optimalisere din Google Business-profil (dette er også en del av lokal SEO).

Som for andre nevnte tjenester, er strategien fullstendig tilpasset for å passe dine unike forretningsmål.

Innholdsproduksjon

Innhold som fører til en handling krever gode skriveferdigheter, omfattende søkeordsundersøkelse, øye for estetikk og solid kunnskap om «beste praksis» innen SEO. Det er derfor bedrifter velger å hyre SEO-byråer som oss.

Vi hjelper deg med å utforme en strategi for innholdsmarkedsføring som fokuserer på konvertering og støtter dine bedriftsmål, samtidig som den gir deg lønnsom avkastning på investeringen.

Teknisk SEO

Vi implementerer ulike tekniske praksiser og konfigurasjoner for å forbedre nettsidens evne til å bli gjennomgått av søkemotorer, indeksering, hastighet og generell brukeropplevelse.

Hold deg et skritt foran med de nyeste trendene og mest effektive metoder innen teknisk SEO. Vårt team holder seg alltid oppdaterte og sørger for at nettsiden din er optimalisert for fremgang.

Analyse og rapportering

Vi overvåker fremgang, identifiserer styrker og svakheter, og tar datadrevne beslutninger for å nå bestemte markedsføringsmål mer effektivt.

Våre rapporter går utover generiske maler og er fullstendig tilpasset din unike bedrift. Vi forstår at hver bedrift har sine egne spesifikke mål, utfordringer og suksessmålinger.

Hva vi gjør mest av: Migrering  av GA4, KPI-dashboard.

Kollegaer som jobber i digitalbyrå

Hvorfor jobbe med oss

Vi er: Fleksible, Pålitelige, Ansvarlige

Å samarbeide med et SEO-byrå trenger ikke være dyrt eller tungvint.

Vår erfaring gir oss muligheten til å veilede deg i riktig retning og sørge for at digitale prosjekter: 

 • blir levert i tide
 • blir kosteffektive (du betaler kun for det du trenger)
 • har detaljfokus og kreativ tenkning
 • tar hensyn til dine forretningsmål
 • følger dine personvernregler (dine data er trygge)

Gratis SEO-analyse

Våre SEO-eksperter tilbyr en kostnadsfri gjennomgang av nettstedet ditt, sammen med en rapport som inneholder forslag til forbedringer. Vår grundige gjennomgang vil gi deg innsikt i områder som kan forbedres, og våre anbefalinger vil hjelpe deg med å ta de første skrittene mot å oppnå et bedre nettsted.

Analysen blir supplert med en rekke SEO-tips og de nyeste SEO-trendene for å få fart på din optimaliseringsjobb umiddelbart.

Mennesker som jobber i digitalbyrå

Hvordan vil du jobbe med oss?

Engangsprosjekt

 • Beskrivelse: Et engangsprosjekt er en enkeltstående, definert oppgave eller sett med oppgaver som har en klar start og slutt. Dette kan inkludere søkeordsanalyse, teknisk SEO og lenkebygging.
 • Omfang: Definer tydelig prosjektets omfang, inkludert leveranser, tidsplaner og milepæler.
 • Kostnad: Oppgi en fast pris eller et estimat basert på prosjektets kompleksitet og krav.
 • Fordeler:
  – Ideelt for kunder med spesifikke, avgrensede behov.
  – Klare, forhåndsdefinerte kostnader og tidslinjer.
  – Egnet for små til mellomstore prosjekter.

Dedikert SEO-konsulent

 • Beskrivelse: En dedikert SEO-konsulenttjeneste innebærer å leie en SEO-konsulent på heltid eller deltid for pågående arbeid. Dette kan være ideelt for kunder som trenger kontinuerlig SEO-rådgivning.
 • Omfang: Definer SEO-konsulentens roller og ansvar, inkludert arbeidstimer, typer oppgaver og tilgjengelighetsnivå.
 • Kostnad: Vanligvis fakturert på timebasis, ukentlig eller månedlig basis.
 • Fordeler:
  – Kontinuerlig proaktiv SEO-rådgivning.
  – Fleksibilitet til å møte pågående og nye behov.
  – Bedre for større prosjekter eller bedrifter som krever kontinuerlige optimaliseringer og SEO-rådgivning.
Interiør i digitalbyrå

Transparente og rimelige priser

Start med lav risiko
Begynn med en liten kontrakt og la oss jobbe for å vinne din tillit og få mer jobbansvar etter hvert.

Våre prismodeller

 • Månedlig budsjett: Vår avtale med fast månedsbudsjett (se Partner) gjør samarbeidet forutsigbart, trygt og effektivt. Minimum 100 timer (f.eks. 4 timer per uke i 6 mnd).
 • Oppgavebasert: For velbeskrevet levering med avtalt deadline (se Konsulent). Minimum pris per oppgave er NOK 10.000.

Noen av våre seo-kunder

Ta en titt på noen av de fantastiske kundene vi har hatt gleden av å samarbeide med.

Vi leide inn United Works for å øke synligheten vår på nettet, og resultatene har vært imponerende. Teamet deres viste seg å være svært dyktige og engasjerte. De leverte målbare resultater, og vi har sett en markant forbedring i vår online synlighet. Profesjonaliteten, kommunikasjonen og innsatsen de legger ned er virkelig verdsatt. Vi anbefaler gjerne United Works til andre som søker pålitelige SEO-tjenester.

Pernille Berg, Kommunikasjonsrådgiver / Pressekontakt
Rambøll Norge

Vanlige spørsmål

Vel… du fant oss 🙂

Vi har tiår med erfaring i markedet, og klientporteføljen vår taler for seg selv. Vi er også stolte medlemmer av Bra Søk og tilknyttet INMA, Norges Bransjeråd for søkemotoroptimalisering.

Valget mellom et SEO-byrå eller gjøre SEO internt avhenger av ulike faktorer, og hver av disse alternativene har sine fordeler. Her er noen grunner til at du kanskje velger et SEO-byrå fremfor inhouse SEO.

 • Ekspertise og erfaring: SEO-byråer har ofte et team av eksperter med varierte ferdigheter og erfaringer. Ved å ansette et byrå får du tilgang til et bredere spekter av ekspertise sammenlignet med å ha en enkelt intern SEO-ansatt.
 • Kostnadseffektivitet: Å hyre et SEO-byrå kan være mer kostnadseffektivt enn å bygge opp et helt internt team. Byråer har typiske etablerte prosesser, verktøy og ressurser, noe som reduserer den totale kostnaden for å håndtere SEO-tiltak.
 • Skalerbarhet: SEO-byråer er bedre rustet til å håndtere prosjekter av varierende omfang. Enten du trenger en liten kampanje eller en mer omfattende SEO-strategi, kan byråer tilpasse tjenestene sine for å møte dine spesifikke behov.
 • Tilgang til verktøy og teknologi: SEO-byråer har ofte abonnementer på premium verktøy og teknologier. Dette kan være fordeler, da disse verktøyene kan være dyre, og byråer kan dra nytte av dem for å gi mer grundig analyse og innsikt.
 • Bransjeinnsikt: Byråer jobber med og har erfaring med en mangfoldig klientbase og ulike bransjer, og får verdifulle innsikter i hvilke strategier som fungerer på tvers av ulike sektorer. Dette bredere perspektivet kan være gunstig for bedriften din, med friske ideer og beste praksis.
 • Raskere implementering: SEO-byråer er utstyrt for å starte kampanjer raskt. De er vant til å jobbe med ulike prosjekter samtidig og kan ofte implementere strategier raskere enn å bygge opp et internt team fra bunnen av.

Til syvende og sist avhenger valget mellom et SEO-byrå og intern SEO av din virksomhets spesifikke behov, ressurser og mål. Noen virksomheter oppnår suksess med en hybrid tilnærming, der de kombinerer intern ekspertise med ekstern støtte fra et byrå.

En SEO-konsulent besitter avanserte ferdigheter innen webutvikling og forståelse av brukeratferd. Primære ansvarsområder inkluderer å forbedre relevant synlighet for å øke omsetning og profitt.

Sentrale aktiviteter utført av en SEO-konsulent omfatter analyse av innhold, gjennomføring av konkurrentanalyse, håndtering av tekniske problemer, forbedring av nettsideytelse og levering av innsiktsfulle rapporter om ytelse.

Videre besitter en dyktig SEO-konsulent ikke bare teknisk ekspertise, men går også inn i nyansene av brukerpsykologi og atferd. Denne omfattende forståelsen gjør at de kan tilpasse strategier som ikke bare samsvarer med søkemotoralgoritmer, men også resonnerer med målgruppen. Ved å integrere innsikt i brukerpreferanser, søkemønstre og online atferd kan konsulenten skape en mer effektiv og brukervennlig tilnærming til SEO, som til slutt driver forbedret synlighet og engasjement for nettsiden.

 • Vi går utover det ordinære og hjelper med å utforme skreddersydde løsninger som harmonerer sømløst med dine unike mål og utfordringer.
 • Vi er genuint engasjert i din langsiktige suksess.
 • Vi supplerer grunnleggende utviklingsferdigheter med innsikt i brukeradferd og forretningsforståelse.
Vi kan innfri disse forventningene gjennom måten vi i United Works har bygget byrået vårt på og valgt forretningsmodellen vår. Å velge oss som dine SEO-konsulenter betyr å jobbe direkte med en av partnerne i stedet for å bli overlevert til tilfeldige ansatte med tvilsomme ferdighetsnivåer og ekspertise. Vi vet hvordan vi kan hjelpe bedriften din fordi vi har bygget vår egen.

Forvent å sette av minst seks måneder til venting før du ser resultater.

SEO er en langsiktig prosess som krever tålmodighet og kontinuerlig innsats. Ved å forstå og forplikte seg til SEO-grunnprinsipper, kan man oppnå økt organisk trafikk, styrket merkevaretroverdighet og bedre investeringsavkastning.

Vi vet at du håper på et klart svar her. Du ønsker et tall som passer pent inn i ditt månedlige eller årlige budsjett. Dessverre er det ikke så enkelt.

Realiteten er at kostnaden for SEO kan variere betydelig avhengig av de SEO-tjenestene du trenger eller ønsker. Prisingen av SEO-pakker varierer basert på mange faktorer, som mengden innhold som trengs, forventninger, prognoser for forretningsvekst, og omfanget av tjenester som kreves.

Basert på vår erfaring har vi tilbudt vellykket SEO-støtte med månedlige budsjetter som varierer fra 10 000 kr til 30 000 kr.

Lønnsnivået for en SEO-konsulent ligger mellom 450.000 – 850.000 kroner per år. I dette eksempelet er den totale kostnaden for en digital markedsfører 937.726 kroner i året:

Ansattes utgiftspost 
Årslønn650.000
Feriepenger12,00%
Arbeidsgiveravgift14,10%
Kontorkostnad30.000
Datautstyr20.000
Opplæring (andres tid som blir brukt på deg)50.000
Reisekostnader (kjøregodtgjørelse, annen reisekost)5.000
Kurs, egenutvikling ol10.000
Velferdskostnader20.000
Andre kostnader20.000
Antall dager i jobb230
Sykefravær/annet fravær (antall dager)15
Sum per år937.726
Sum per måned78.143

Se kalkulator som er brukt som grunnlag for beregningen.

United Works jobber for å tenke nytt om hvordan bedrifter håndterer SEO og vi ønsker å være et alternativ til faste ansattelser for bedrifter. På denne måten får bedrifter forutsigbarhet, trygghet og kontinuitet uten å ansette. Ta en titt på vår prisstruktur for å se detaljene i våre planer.

Ta steget
Ta steget
Ta steget

Punktlighet ◦ Prisgunstig ◦ Godkjent av Bra Søk

… eller få en gratis SEO-analyse

Dette er en flott måte å starte å jobbe med oss.