Bestill gratis SEO-analyse

Få innsikt i hvordan nettstedet ditt presterer og oppdag muligheter for forbedring

SEO analyse illustrasjon

Vår SEO-analyse gir deg tips for å bli synlig på Google

Analysen vårt byrå setter sammen, undersøker hvor bra din tilstedeværelse på nett følger vanlig praksis.

Den tar hensyn til:

 • Tekniske SEO-problemer
 • Problemer med nettstedstruktur
 • On-page SEO-problemer
 • Potensielle off-site problemer
 • Problemer med brukeropplevelsen
 • Manglende innhold og muligheter
 • Markedsinnsikt på konkurrenter

Hvordan er tjenesten vår forskjellig fra lignende tilbud innen søkemotoroptimalisering?

De fleste SEO-analyser på nettet er utelukkende basert på automatiserte rapporter laget med verktøy som SEMrush Site Audit.

Vi gjør ikke det.

For å ranke godt trenger du å gjøre mer enn å reparere vanlige tekniske feil, som for eksempel ødelagte lenker, manglende bildetitler, osv. Du bør også vurdere faktorer som brukeropplevelse, innholdskvalitet og markedssektor.

Derfor bruker vi tid på å analysere nettstedet ditt og prioritere endringene som kan ha størst innvirkning på din ranking i søk.

Det du mottar er skreddersydd for nettstedet ditt.

Metodikken vår

En av våre analytikere vil følge punktene til SEO Audit checklist av Andy Drinkwater og gå igjennom nettstedet for å avdekke feil med verktøy som Ahrefs, BrowserStack, Ghostery, Google Mobile Test, Google Structured Data Testing Tool, Keywordtool.io, MajesticSEO, MxToolbox og Screaming Frog.

Problemer som blir oppdaget blir deretter analysert og satt i prioritert rekkefølge.

I løpet av to virkedager mottar du våre anbefalinger.

Vanlige spørsmål

Søkemotoroptimalisering er en kompleks og langvarig prosess som involverer over 200 faktorer.

SEO-analysen gir en håndfast rapport som viser hvordan nettsiden rangerer i dag, i tillegg til konkrete tiltak for å bli bedre rangert i søkemotorer.

For å vinne markedsandeler i SEO-verdenen, må du vite hvor du skal begynne. Ved å gjennomføre en SEO-sjekk vil du få den informasjonen du trenger – en statusrapport – slik at du vet hvor utgangspunktet ditt er. Derfra kan du planlegge strategien din, bestemme hva du kan forbedre og hva du må prioritere.

En lokal matbutikk som tilbyr hjemleveringstjenester ba om en strategisk SEO-analyse for å styrke tilstedeværelsen på nettet og trekke flere besøkende til den fysiske butikken.

Utfordringer funnet i SEO-analysen

 • Begrenset lokal synlighet: Nettsiden rangerte ikke godt for lokale søk knyttet til produktene som ble solgt.
 • Dårlig mobilopplevelse: Nettsiden var ikke optimalisert for mobile enheter, noe som potensielt kunne føre til høy fluktfrekvens.
 • Tynt innhold: Det var rom for forbedring i innholdsstrategien. Nettsiden manglet detaljerte produktbeskrivelser og engasjerende, delbart innhold.

SEO-løsninger som ble implementert

 • Lokal SEO-optimalisering: Implementerte lokal nøkkelordoptimalisering for matrelaterte søk. Tok eierskap og optimaliserte Google My Business-profilen med nøyaktig bedriftsinformasjon, bilder og anmeldelser.
 • Mobilvennlig design: Overhalte nettsidedesignet for å sikre en sømløs opplevelse på mobile enheter. Forbedret hastigheten på sideinnlastning for mobile brukere.
 • Forbedret innholdsstrategi: Laget informativt og engasjerende innhold, inkludert blogginnlegg om oppskriftstips og utvalgte produkter.
 • Optimaliserte produktsider med detaljerte beskrivelser og bilder av høy kvalitet.

Resultater

 • Økt lokal synlighet: Kunden opplevde en betydelig økning i rangeringene for lokale søk. Google My Business-profilen ble mer fremtredende, og tiltrakk flere lokale kunder.
 • Forbedret mobil brukeropplevelse: Nettsidens fluktfrekvens gikk ned ettersom mobile brukere fant siden mer brukervennlig. Mobiltrafikken økte, noe som gjenspeilet den optimaliserte mobile opplevelsen.
 • Forbedret organisk trafikk og konverteringer: Kombinasjonen av lokal optimalisering, mobile optimaliseringer og ny innholdsstrategi førte til en merkbar økning i organisk trafikk. Et mer engasjerende innhold bidro til høyere brukerengasjement og økt konverteringsfrekvens, både online og i butikken.

Dette eksempelet viser hvordan en strategisk SEO-analyse, etterfulgt av målrettede forbedringer, kan ha en konkret og positiv innvirkning på bedriftens synlighet på nettet, brukeropplevelse og generell suksess.

Bestill en gratis SEO-analyse

I løpet av to virkedager mottar du våre anbefalinger.