Hvordan få en sikker WordPress

Hvis du er seriøs om nettstedet ditt, må du være oppmerksom på WordPress-sikkerhet i praksis.

Lesetid: 2 minutter
Hvordan få sikker WordPress

Hjem / Webutvikling / WordPress-utvikling / Sikker WordPress

Google svartlister hver uke rundt 20 000 nettsteder for skadelig programvare og rundt 50 000 for phishing. I denne veiledningen deler vi de beste WordPress-sikkerhetstipsene for å hjelpe deg med å beskytte nettstedet mot hackere og skadelig programvare.

De 5 viktigste problemene innen sikkerhet med WordPress

WordPress sikkerhet

Gode tips for å beskytte en blogg

  1. Installere anti-spam løsning. Ved hjelp av plugins som Akismet eller Antispam siler du ut det meste i kontaktskjemaer.
  2. Installere sikkerhetsplugin (for ikke-WP Hotell kunder). En plugin med firewall og andre beskyttelser som Wordfence eller iThemes Security tilbyr er anbefalt.
  3. Implementere logg-inn beskyttelse. Foruten gode passord (og ikke dele den), finnes det plugins som Login Lockdown som vil hjelpe deg å gjøre det vanskeligere å logge inn.
  4. Sett opp en reserveløsning (for ikke-WP Hotell kunder). Å sette opp en backup-løsning for både ditt nettsted og database er obligatorisk. Gjør det nå, og takk oss senere.
  5. E-post for admininstrator. Sørg for alltid å ha tilgang til å lese e-post på denne adressen.
  6. Passord for administrator. Velg et passord som WordPress genererer (ja det er langt og vanskelig men mye sikrere). Sørg også for å lagre den på et sikkert sted.
  7. Gi aldri ditt brukernavn eller passord til andre. Lag alltid en ny bruker hvis du vil invitere noen til å blogge.

Takeaway

Sikring av et WordPress handler om så mye mer enn å installere en sikkerhetsplugin. Det er mange nyanser og flere nivåer som berøres for å holde en WordPress frisk og sikker.

Skulle du trenge litt ekspertveiledning vil våre WordPress-konsulenter mer en gjerne hjelpe deg, eller så kan vår Administrert WordPress-hosting være et godt utgangspunkt for å komme i gang med å ta bedre vare på nettsiden din.

Les mer

Del artikkel

Om forfatteren

Ta steget Ta steget Ta steget

Fortell oss om dine utfordringer, mål og ambisjoner. La oss finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Noen av våre kunder:

Noen av våre kunder: