Øk trafikk, leads og salg til lavere pris på din nettside med SEO

Vi er et SEO-byrå i Oslo

Lær hvordan vi kan hjelpe deg med å komme øverst i Google

seo byrå logo
seo byrå logo

Hjem / Digital Markedsføring / SEO-byrå tjenester

Vårt SEO-byrå

Vårt SEO-byrå

Vi er et lite, tett sammenvevd team med SEO-eksperter i Oslo med lang fartstid i markedet helt siden 2002 (som er lang tid i SEO-yrket!) og er stolte medlemmer av Bra Søk og tilknyttet INMA, Norges Bransjeråd for søkemotoroptimalisering.

Vårt SEO-byrå kan hjelpe bedriften din med å øke synligheten og rangeringen på søkemotorer ved å tilby søkeordundersøkelse, innholdsproduksjon, konkurrentanalyse og teknisk SEO.

Få konkrete og lønnsomme resultater

Det er ingen vits i å investere i SEO dersom det bare fører til høyere rangering, men ikke øker salget.

Vi går dypt inn i din digital markedsføring og jobber for synlighetsoptimaliseringer som støtter forretningsmålene, og når vi får deg der sørger vi for at du forblir der.

Ikke for å skryte, men våre SEO-kampanjer er effektive.

Vi gjør dette ved å følge tre viktige prinsipper:

 • Tilnærming av hvert prosjekt gjøres individuelt
 • Rask respons på kundeforespørsler
 • Være åpne og transparente om kostnader

Tjenester

Søkeordsanalyse

Vi identifiserer søkeord og fraser som folk bruker for å finne informasjon, produkter eller tjenester relatert til et bestemt emne eller en bransje.

Innen søkemotoroptimalisering (SEO) er en søkeordsanalyse et avgjørende trinn for å optimalisere nettsideinnholdet for søkemotorer.

Vi bruker vi ulike ledende verktøy for research og konkurrentanalyse, inkludert SEMRushAhrefs og Moz.

Vi tar oss tid til å forstå dine unike behov og utvikler en skreddersydd strategi som er tilpasset dine spesifikke forretningsmål og målgruppe.

Søkeordkartleggingen danner grunnlaget for din SEO-plan, og med vår brede ekspertise kan vi hjelpe deg med å implementere det på nettstedet ditt.

On-page optimalisering

Vi analyserer innholdet ditt, nettsidearkitekturen, intern lenking, metabeskrivelser, URL-er, sidens hastighet og andre faktorer gjennom vår sjekkliste for on-page SEO.

Når vi vet nøyaktig hva bedriften din trenger, vil vi utarbeide en strategi som er spesifikt tilpasset dine forretningsmål, enten det er å øke organisk trafikk, generere flere leads, øke konverteringer eller alle.

Vi har bred erfaring med dette og har hjulpet store og komplekse nettsteder med å oppnå bedre rangering på søkemotorer, som for eksempel Rambøll, EIE og Jotun.

Off-page optimalisering

Denne tjenesten fokuserer på handlingene som gjøres utenfor ditt eget nettsted for å påvirke rangeringen din i søkeresultatsidene (SERP-er).

Etter å ha overvåket og analysert konkurrentene for å identifisere deres svakheter og styrker, kan vi hjelpe deg med å utforme en plan som kan inkludere:

 • Lenkebygging
 • Styrke din sosiale tilstedeværelse
 • Sikre at din bedrift vises i relevante online registre
 • Generere positive omtaler av merkevaren din på nettet
 • Optimalisere din Google Business-profil (dette er også en del av lokal SEO).

Som for andre nevnte tjenester, er strategien fullstendig tilpasset for å passe dine unike forretningsmål.

Innholdsproduksjon

Innhold som fører til en handling krever gode skriveferdigheter, omfattende søkeordsundersøkelse, øye for estetikk og solid kunnskap om “beste praksis” innen SEO. Det er derfor bedrifter velger å hyre SEO-byråer som oss.

Vi hjelper deg med å utforme en strategi for innholdsmarkedsføring som fokuserer på konvertering og støtter dine bedriftsmål, samtidig som den gir deg lønnsom avkastning på investeringen.

Teknisk SEO

Vi implementerer ulike tekniske praksiser og konfigurasjoner for å forbedre nettsidens evne til å bli gjennomgått av søkemotorer, indeksering, hastighet og generell brukeropplevelse.

Hold deg et skritt foran med de nyeste trendene og mest effektive metoder innen teknisk SEO. Vårt team holder seg alltid oppdaterte og sørger for at nettsiden din er optimalisert for fremgang.

Analyse og rapportering

Vi overvåker fremgang, identifiserer styrker og svakheter, og tar datadrevne beslutninger for å nå bestemte markedsføringsmål mer effektivt.

Våre rapporter går utover generiske maler og er fullstendig tilpasset din unike bedrift. Vi forstår at hver bedrift har sine egne spesifikke mål, utfordringer og suksessmålinger.

Hva vi gjør mest av: Migrering  av GA4, KPI-dashboard.

Hvorfor jobbe med oss

Vi er: Fleksible, Pålitelige, Ansvarlige

Å samarbeide med et SEO-byrå trenger ikke være dyrt eller tungvint.

Vår erfaring gir oss muligheten til å veilede deg i riktig retning og sørge for at digitale prosjekter: 

 • blir levert i tide
 • blir kosteffektive (du betaler kun for det du trenger)
 • har detaljfokus og kreativ tenkning
 • tar hensyn til dine forretningsmål
 • følger dine personvernregler (dine data er trygge)

Gratis SEO-analyse

Vi tilbyr en kostnadsfri gjennomgang av nettstedet ditt, sammen med en rapport som inneholder forslag til forbedringer. Vår grundige gjennomgang vil gi deg innsikt i områder som kan forbedres, og våre anbefalinger vil hjelpe deg med å ta de første skrittene mot å oppnå et bedre nettsted.

Transparente og rimelige priser

Start med lav risiko
Begynn med en liten kontrakt og la oss jobbe for å vinne din tillit og få mer jobbansvar etter hvert.

Våre prismodeller

 • Månedlig budsjett: Vår avtale med fast månedsbudsjett (se Partner) gjør samarbeidet forutsigbart, trygt og effektivt. Minimum 100 timer (f.eks. 4 timer per uke i 6 mnd).
 • Oppgavebasert: For velbeskrevet levering med avtalt deadline (se Konsulent). Minimum pris per oppgave er NOK 10.000.
Ta steget
Ta steget
Ta steget

Punktlighet ◦ Prisgunstig ◦ Godkjent av Bra Søk

… eller få en gratis SEO-analyse

Dette er en flott måte å starte å jobbe med oss.