Visual Composer eller Elementor

Hvilken sidebygger i WordPress bør du velge? Les hva Brian Jackson i Kinsta mener.

Lesetid: 2 minutter
Illustrasjon av Visual Composer eller Elementor (intervju)

Hjem / Webutvikling / WordPress-utvikling / Visual Composer vs Elementor

Vi har intervjuet Brian Jackson, Chief Marketing Officer i Kinsta og spurte ham om hva han tenker om å bytte fra Visual Composer (eller nye Gutenberg) til Elementor.

Kinsta er en veteran inne WP-utvikling og kanskje en av de 3 beste WP-hostingene i verden som tilbyr administrert hosting. Nå som WordPress gir mye fokus på den nye sidebyggeren (eller blokkbyggeren) Gutenberg som er innebygd. Samtidig har Elementor vokst og økt i populæritet blant brukere verden over.

Derfor lurte jeg på hva Brian i Kinsta selv anbefaler og bruker når de bygger WordPress-nettsteder. Vil Brian anbefale nye Gutenberg?

Les videre hva Brian svarte i intervjuet:

Intervju med Brian Jackson i Kinsta

United Works: – Vi flytter mange kunder fra Visual Composer til Elementor, og vi lurer på om Kinsta kan dele sin ekspertvurdering omkring dette?Brian Jackson: – Hvis du trenger en sidebygger (ikke alle gjør det), er vi stor tilhenger av Elementor. Faktisk har Kinsta selv samarbeidet med dem: https://kinsta.com/partners/elementor/. Den første fordelen med å velge Elementor må være deres fantastiske team (gratulerer Ben Pines)! De kjenner WordPress-verdenen veldig bra, og du kan være trygg på at du får god støtte hvis du har problemer.For det andre er Elementor er en av de nyeste sidenbyggerne på markedet, og likevel er den allerede blitt en av de mest populære og nedlastede sidebyggerne i hele WordPress-fellesskapet. Dette forteller deg at de gjør noe riktig. De lytter til brukerens tilbakemeldinger og leverer hva folk vil ha.United Works: – Med alle oppdateringer som kommer nå, f.eks WordPress 5.0, er det trygt å bruke en tredjepart sidebygger?Brian Jackson: – Elementor-teamet vet hvordan man kan tilpasse seg forandringer i WordPress-økosystemet. Ja, vi refererer til den nye blokkeditoren (tidligere kalt Gutenberg) som ble levert med WordPress 5.0. Selv om noen sidebyggere kan se det som konkurranse, har Elementor-teamet tatt imot den og allerede har presset ut mange oppdateringer for å sørge for at Elementor og den nye blokkredaktøren samarbeider i harmoni.Mange WordPress-plugins og temaer kommer og går, noe som kan være frustrerende, så mange trenger noe de kan stole på i lang tid. En fordel for brukere på grunn av Elementors enorme suksess er at du kan være trygg på at den vil være med i lang tid. De kommer ikke til å forsvinne med det første, så hvis du trenger å bruke dette med kunder, er det en trygg beslutning.United Works: – Høres ut som Elementor har mange fordeler og gjør det enkelt å jobbe i WP for alle og enhver, men hva med rutinerte webdesignere og utviklere?Brian Jackson: – Du tenker kanskje at sidebyggere er for de som ikke vet hvordan man skal kode. Elementor har imidlertid en rekke avanserte funksjoner, noe som gjør det bra for selv utviklere som trenger å øke hastigheten på design, utvikling og arbeidsflyt.
Pass også på at du også sjekker ut Kinstas intervju med Elementor om hvordan du finner de rette markedskanalene for virksomheten din.

Del artikkel

Om forfatteren

Ta steget Ta steget Ta steget

Fortell oss om dine utfordringer, mål og ambisjoner. La oss finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Noen av våre kunder:

Noen av våre kunder: