Hjem > Webløsninger > Datavisualisering

KPI og måling med dashbordverktøy

Ønsker du å se og forstå dine data? Med et tilpasset dashbord er det enklere å måle KPI og resultater med presentasjon av data, følge og analysere ytelse for å gjøre kontinuerlig rapportering.

Med allerede eksisterende systemer som Analytics, Adwords, Data Studio, Facebook eller e-handelssystemer kan vi trekke ut data i sanntid og vise det i et dashbord som f.eks. Klipfolio.

I samarbeid med Cenera AS, en av de beste spesialistene på digitale skjermløsninger, kan vi også levere spesialtilpassede dashbord komplett med skjermløsninger.

Vår jobb er å gjøre det enkelt og rimelig for deg å komme i gang med analyse av virksomheten din!

KPI og måling med dashbordverktøy

Ønsker du å se og forstå dine data? Med et tilpasset dashbord er det enklere å måle KPI og resultater med presentasjon av data, følge og analysere ytelse for å gjøre kontinuerlig rapportering.

Med allerede eksisterende systemer som Analytics, Adwords, Data Studio, Facebook eller e-handelssystemer kan vi trekke ut data i sanntid og vise det i et dashbord som f.eks. Klipfolio.

I samarbeid med Cenera AS, en av de beste spesialistene på digitale skjermløsninger, kan vi også levere spesialtilpassede dashbord komplett med skjermløsninger.

Vår jobb er å gjøre det enkelt og rimelig for deg å komme i gang med analyse av virksomheten din!

Hva er dashbord?

Et dashbord er et datavisningsverktøy som viser nåværende status for beregninger og nøkkelindikatorer (KPI) for en organisasjon, avdeling eller en bestemt prosess. Med et blikk tilbyr et dashbord brukeren en rekke viktige forretningsinnsikter. Et bedriftsdashbord kan også brukes til å definere beregninger, angi resultatmål og proaktivt identifisere problemer.

Typer dashbord

Det finnes to grunnleggende typer dashbord: Analytiske betjeningspaneler og operasjonelle oversikter. Ofte bruker bedrifter begge typer instrumentpaneler – hvert til sitt bestemte formål:

Analytiske dashbord

Analytiske dashbord er typisk utviklet for å hjelpe ledere og seniorledere til å opprette mål og følge målene basert på innsikt fra samlet data over tid, for eksempel den siste måneden, kvartalet eller året.

Videre hjelper analytiske oversikter beslutningstakere å forstå hva som skjedde, hvorfor det skjedde, og gi dem den informasjonen de trenger for å gjennomføre hensiktsmessige endringer.

Driftspaneler

Operasjonelle instrumentpaneler brukes ofte av avdelingsledere og frontlinjearbeidere til å overvåke nøkkelindikatorer og andre ytelsesstatistikker.

Driftspaneler gir brukeren muligheten til å få rask oversikt over nåværende informasjon, få varsler og identifisere potensielle operasjonsproblemer etter hvert som de skjer.

Topp 6 måter dashboard-programvare kan være til nytte for din bedrift

Det rette dashbordet kan være et effektivt verktøy som hjelper med å:

 1. Drive faktabaserte beslutninger i sanntid
  Dashboard tilbyr tydelig og fargerikt grafisk brukergrensesnitt som hjelper brukerne med å forstå og evaluere komplekse data som hjelper med faktabasert, sanntids beslutningstaking. Du og ditt team er mer mobil enn noensinne og det skal dine data også være. United Works kan tilpasse alle dashbord for å brukes med mobile enheter.
 2. Gjøre data mer verdifullt
  Data er en av de mest verdifulle ressursene en bedrift har, men det er ofte tidkrevende og kostbart å utnytte det. Et godt utformet dashbord kan gi alle bedriftsmedlemmer muligheten til å få innsikt som hjelper dem med å utføre jobben sin bedre. United Works lar deg enkelt markere merkevaren din og levere data til kundene dine med letthet.
 3. Konsolidere data
  Bedriftspaneler gir sanntidsdataanalyse på en skjerm, og sparer tid og frustrasjon for å bla mellom skjermene, grave gjennom databaser eller logge på flere analyseprogrammer. United Works hjelper med å gjøre det enkelt å trekke data fra flere systemer til en enkel, konsolidert visning.
 4. Gi en objektiv visning av ytelse
  Dashbord gir en lett forståelig, objektiv oversikt over gjeldende ytelse og kan effektivt fungere som grunnlag for videre dialog. For eksempel, salg og markedsføring trenger tilpasning gjennom kundekjøpsprosessen. Dashboards kan fordele beregninger som er relevante for hvert team på en måte som er forståelig.
 5. Gi deg det store bildet
  Et effektivt dashbord gir et komplett øyeblikksbilde av alle viktige tall brukerne trenger for å ta informative beslutninger, inkludert sanntidsberegninger og nøkkelindikatorer fra flere datakilder, markeder og avdelinger. På et øyeblikk får brukeren det “store bildet”. United Works tillater én bruker å inkludere mer enn bare sanntidsrapporter og diagrammer i dashbordet som nettsteder, strømming av media, bilder, feeds og mye mer.
 6. Avdekke problemområder
  Kraftige dashbord rapporterer ikke bare historiske data og sanntidsdata, de gir også innsikt i mulige problemområder, slik at interessenter kan håndtere utfordringer proaktivt. Medarbeidere som bruker instrumentpaneler, føler seg ofte sterkere, tar bedre beslutninger og håndterer vanskelige problemer ved roten når de oppstår.
Topp 6 måter Dashboard-programvare kan være til nytte for organisasjonen

5 tegn på at du kanskje trenger dashbord-programvare

Den rette dashbordet kan være et effektivt verktøy som hjelper med å:

 1. Du føler at bedriften din kan bli bedre, men du har ingen anelse om hvordan du kan få dette bekreftet – eller finne ut nøyaktig hva du kan forbedre.
  Du tror at data kan hjelpe din organisasjon, men som mange beslutningstakere vet du ikke hvilke data du bør samle inn eller hvordan du kommer til dataene dine – eller hvordan du kan gå videre med det på en meningsfull måte. En leverandør av god datalagringsprogramvare kan ikke bare gi deg verktøyene for å få tilgang til og analysere dataene dine, men trene deg i hvordan du bruker dem til beste fordel.
 2. Du overvåker og/eller samler data, men pengene stopper der.
  Kanskje du har begynt å samle inn data du synes er meningsfylt, men “hva nå?”. Det er ikke uvanlig for oss å møte ledere som sier at de har masse data, men ikke vet hvordan disse skal gi mening eller hvordan utnytte dette til deres fordel. Den rette løsningen for datarapporter kan ta deg forbi disse utfordringene og inn i forbedringsprosessen.
 3. Du sparer mye tid på å prøve å lage verktøy for å hjelpe deg med å utnytte dataene dine.
  Kanskje du allerede er klar over at den rette programvaren kan være til nytte for organisasjonen din, men du har slått det vekk fordi du frykter prislappen, research og utvelgelse av løsning, eller til og med endringsprosessen knyttet til implementeringen. Så i stedet jobber du eller dine ansatte ekstra og lager Excel-regneark og lignende som kan ta dager eller uker (hvis du er heldig) som en data-rapporteringsløsning kan gjøre på få minutter.
 4. Din nåværende løsning gir deg ikke den avkastningen du trenger.
  Har du kjøpt BMC Remedy, CA Service Desk Manager, FrontRange Heat, HP Service Manager, ServiceNow, eller en lignende løsning for å oppnå dine BI-mål (Business intelligence), bare for å oppdage at du sliter med det mer enn uten? Det er mange gode BI-produkter der ute, men problemet med mange løsninger på markedet i dag er at de krever et vell av IT-kompetanse (for eksempel Crystal Reports-kunnskap for å nevne én) bare for å få mest mulig grunnleggende BI-arbeid – og det kommer med en pris som mange bedrifter ikke har råd til.
 5. Dine konkurrenter forlater deg i en støvsky.
  Selv om dette punktet vises sist, er det også det viktigste. Tross alt er folk i markedet for å tjene penger, og det kan du absolutt ikke gjøre hvis konkurransen din alltid er et skritt foran deg. Mister du gamle kunder eller nye avtaler fordi konkurrentene dine kan tilby raskere tidsfrister (TTC) på servicebehandling, mobil BI i kundemøter og mer? Den rette datarapporteringsløsningen kan hjelpe deg med å holde deg informert, relevant, konkurransedyktig og i live.
5 grunner til at du trenger dashboard

Vi håper du har fått en bedre forståelse av hva et dashboard for bedrifter er, og om det kan være til nytte for organisasjonen. Hvis du vurderer en dashboard-programvare, hjelper vi gjerne med å finne den rette BI-løsningen for din bedrift. Be om en demonstrasjon av United Works slik at vi kan diskutere dine forretningsbehov og se om vi kan passe for deg eller ikke.

Vår samarbeidspartner:

TA STEGET

VI KAN HJELPE DEG

Kontakt oss hvis du ønsker hjelp med å analysere data med dashboard eller hvis du har spørsmål.

United Works tilbyr oppsett og levering av dashboardløsninger og kan gi råd, veiledning og implementering.