Skip to content

Kontorfellesskap med kontorplass til leie

Moderne lokaler på Skøyen​

Hjem / Om oss / Kontorfellesskap

En leietakers beskrivelse av en dag i KA53

Jeg starter alltid dagen på mitt favorittkaffested. Her skuer jeg ut mot Skøyens populære shoppinggate og travle morgenmennesker. Jeg pleier å gjøre det. Og etter kaffe og litt e-postlesing beveger jeg meg mot den store glassbygningen som ligger på andre siden av gaten. Et signaturbygg sentralt i Karenslyst Allé. Et knutepunkt med trikk, tog, buss og parkering. Det som er så greit her er at jeg er midt blant liv og røre. Kort avstand fra kontoret mitt til butikker, kafeer eller treningssentre. Ganske ideelt for meg når jeg ønsker en pause eller jeg har noen ærend etter arbeidstid.

Tid for arbeidsøkt. Jeg stikker inn kortet i døren og tar heisen opp til det moderne kontorfellesskapet. Jeg noterer meg at jeg har flere kundemøter her enn tidligere. Lunsjmøtene mine har blitt populære tenker jeg selv om det høres litt rart ut. Eller, det er kanskje ikke så rart? Her kan jeg velge mellom den økologiske kantinen som blir drevet av Treats eller en av de mange andre stedene rundt hjørnet, som f.eks. Maschmanns Matmarked, Joe & The Juice, Kaffebrenneriet eller Starbucks.

Når sommeren nærmer seg, pleier jeg å ta heisen opp til takterrassen. Bare sitte ved en av bordene og nyte solen. Peace in mind som det heter. Jeg skvetter til av Color Line sitt horn. Jeg kan se utover Oslofjorden. Og der er Oslo sentrum. Jeg lar tankene sveve mens lader opp til ny arbeidsøkt. Det er liksom ikke en dag som føles lik her i KA53. I dag, mandag, velger jeg sofaen i kantinen og bringer med meg min bærbare PC.  Jeg tenker at dette ikke føles som en mandag i det hele tatt, men faktisk en helt vanlig dag i det lille kontorfellesskapet vårt i Karenslyst Allé 53. Du er også velkommen.

Hilsen en leietaker

Plass i kontor til leie

Pris 2900 mnd per person

Se prissammenligning kontorer i Oslo

Kontakt oss i dag hvis du ønsker å vite mer om kontorplass i et lite kontorfelleskap med plass til 1-6 personer i Karensyst Allé 53 på Skøyen.

Ingen depositum – ingen oppsigelse (kun 2 uker varsel)

Du er velkommen til å prøvesitte i 1 uke kostnadsfritt.

Innhold

 • Ingen bindingstid
 • Ingen depositum
 • Trådløs internett
 • Møteromsbooking (egne priser)
 • Skrivebord med elektrisk heving/senking
 • Elektronisk nøkkelkort med 24/7 tilgang

Fasiliteter

 • Kantine
 • Resepsjon
 • Hyggelig miljø
 • Takterrasse/uteplass
 • Moderne inneklima/ventilasjon
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Restauranter/kaffebarer
 • Shoppinggate